Les coves de Benifallet (30 minuts en cotxe) tenen nombroses cavernes sota el poble, algunes d'elles van ser habitades durant l'Edat Neolítica. Dues coves estàn obertes al públic, Cova "Meravelles" i Cova del Dues que mereixen una visita.. Cova de Meravelles és famosa per les seves nombroses columnes i té moltes estalagmites i estalactites. Cova del Dues és més petita però també té moltes formacions de cova.

 

Museu de Mineria de Bellmunt del Priorat (25 minuts en cotxe); les Mines de Bellmunt estan situades a la regió del Priorat on els dipòsits de galena més rics de Catalunya poden ser trobats. La mina ha estat explotada des de l'antiguitat, no obstant això va arribar el seu màxim auge durant el segle vint, coincidint amb l’industrialització catalana. La mina es va tancar en 1972, però ara està oberta al públic per a recórrer el centre de convidats.

 

La Resclosa de Xerta (30 minuts en cotxe) és Moro a l'origen, restaurat després de la conquesta de Tortosa a mitjans del Segle 12 i acabat en 1411. La resclosa té 310 metres de llarg i col·lecciona l'aigua que dóna per a mejar als canals del nord i del sud de l'Ebre, que per una sèrie de túnels, flueixi en les terres baixes de Delta.

 

Mel Múria al Perelló (1 hora en cotxe) és una companyia dedicada a la producció de la mel (romaní, taronja, farigola, mil flors....) des de 1810 que li oferix l'oportunitat única d'unir-se a un tour anomenat "Descobreix la Mel” que inclou una degustació de "pastissets" (pastís dolç amb cabell d'àngel) i un vi típic fet amb mel. Després hi ha una explicació audiovisual sobre el procés de fer la mel, l'observació d'un rusc natural de 60 cm d'alt que conté més de 30.000 abelles, seguides d'una visita al museu d’apicultura, una demostració de com fer servir la cullera de mel, i a l'acabar la visita de les instal·lacions pots assaborir tipus diferents la mel produïdes pel seus apicultors.

 

El Museu Serra a Benissanet (5 minuts en cotxe) oferix una col·lecció de més de 300 instruments musicals col·leccionats de tot el món.

 

El celler de la cooperativa de Pinell de Brai (15 minuts en cotxe) va ser construït per Cèsar Martinell, deixeble de Gaudí i biògraf. La combinació de maó, pedra i de ceràmica i l'ús de l'arc parabòlic per a donar suport les voltes és clarament inspirada per Gaudí. Es pot visitar aquest edifici i també comprar el vi i l'oli d'oliva.