Senderisme, Ciclisme, Escalada, Piragüisme i Espeleologia
Miravet té el privilegi d'estar prop de 5 serres ideals per a senderisme, ciclisme i diverses altres activitats a l'aire.

Els Ports, un exemple excepcional de pedra calcària, alts repartits per faltes amb blocs gegantescs que s'eleven a altures més de 1.000m amb una riquesa de penya-segats espectaculars i congosts excavats pels rius Matarranya i Ulldemó, . L'àrea és rica en flora amb més de 1.000 varietats i fauna. Hi ha un centre de convidats a Roquetes, un passeig d'uns 40 minuts des de Miravet.

Montsant, Els penya-segats i congosts creen un paisatge dramàtic i una varietat de terreny amb vistes impressionants. Aquesta serra està situada en la comarca del Priorat i té diversos punts d'informació, tots d'uns 20 a 50 minuts des de la casa.

Serres de Cardó, Pandòls i Cavalls; Les costes d'aquestes muntanyes escarpades van proporcionar un refugi als soldats durant la guerra civil espanyola (1936 ? 1939) i eren l'escena dels enfrontaments més feroços. En la memòria de la batalla un itinerari que segueix els punts més significatius ha estat marcat. Un dels punts principals està localitzat en la muntanya Pandóls, cridada "Punta Alta" amb un panorama esplèndid, on es pot veure el monument de pau en honor a tots aquells que van lluitar a la Batalla de l'Ebre

La Via Verda; Miravet està localitzat en una posició privilegiada per a la Via Verda de Tarragona que traspassa les comarques de Terra Alta i Baix Ebre. Les rutes són accessibles des del poble de Pinell de Brai, només 15 minuts amb cotxe. En aquest punt podràs prendre la ruta per Terra Alta. També hi ha nombroses altres rutes de senderisme que comencen en els pobles locals (Miravet, Tivissa, Benifallet etc.) on podràs gaudir del riu, monuments històrics i àrees forestals.

Golf; el Golf Aiguesverds (1 hora en cotxe) o el Golf Club Costa Orada Tarragona (poc més que d’1 hora de camí) són ambdós camps de golf de 18 clots. Pots clickar en els links de sota per a més informació.

Pesca; El Rio Ebre és conegut per a oferir una de les millors pesques de carpa i siluro d'aigües Europees i atreu pescadors i competicions durant tot l'any. Altres espècies que es poden pescar al riu són perca, anguila y el barb comú. Els permís de pesca es pot comprar a la zona o per internet.

 

El Turisme Fluvial; Per kayak o per vaixell a motor podràs descobrir llocs nous en el paisatge fluvial de l'Ebre. La zona navegable del riu comença en Mora d’Ebre i és d'uns 90 km de llarg fins a la boca del riu. Hi ha vaixells motoritzats que van entre Miravet i Mora d’Ebre i Mora d’Ebre i Ascó durant els mesos d'estiu. El lloguer de kayaks i l'organització d'excursions es pot fer a través de companyies especialistes a la zona.

Port Aventura; Per a les famílies visitants de la casa, el parc temàtic de Portaventura i el parc aquatic Carib estan a 1 hora de distància del poble i garanteixen un dia ple de diversió. Es poden comprar les entrades per internet o directament en taquilla.

 Senderisme - Ciclisme - Escalada - Piragüisme i Espeleologia  -  Golf - Pesca - El Turisme Fluvial - Port Aventura