Hi ha una llista interminable de llocs per a seure's i passar el dia pintant. No has de mirar més endavant que el mateix Miravet on sovint veuràs a artistes pintant les panoràmiques del nucli antic, els paisatges i el riu. Els pobles innombrables i les ciutats amb els seus nucli antic històrics, vistes de paisatges espectaculars i riu fan d’aquesta comarca un àrea realment bella per a pintar. No és sorprenent que l'àrea i tot el que l'envolta, com els seus parcs naturals siguin molt estimats per artistes - la bellesa de les vistes durant un dia buidat d'hivern i la taujana rica de color a la primavera i tardor fan de la zona un punt ideal.

 

“Tot el que sé, ho vaig aprendre a Horta” eren les paraules del famós artista Pablo Picasso que va visitar el poble com un home jove i es va inspirar pels paisatges que envolten Horta para algunes de les seves obres d'art. El museu està localitzat en el vell edifici d'Hospital construït en 1580 i conté algunes il·lustracions originals de Picasso i rèpliques de 200 peces que ell va completar entre juny de 1898 i 1909

 

El Centre de Gaudí a Reus mereix una visita. Localitzat en un centre d'uns 1,200m2 oferix una visita al treball i la ment de l'arquitecte famós mundial, Antoni Gaudí, nascut i educat a Reus abans d'anar-se A Barcelona.